Autodistribution International (ADI)

Благодарение на своите 24 национални партньори, Аутодистрибюшън Интернешънъл (ADI) представлява над 500 дистрибутори на резервни части за автомобили, които са мрежа над 2800 магазини и складове в 36 страни. Всеки един от тези обекти предоставя на своите клиенти незабавно всяка част, инструмент или оборудване, които са необходими, за да се осигури постоянна сигурност и безопасност на превозните средства. Нашият специализиран персонал е компетентен, нашите магазини винаги се намират наблизо, а нашият склад винаги има богат избор от продукти, което гарантира на клиентите високо качество на услугата.

Главната цел на ADI е да осигури необходимата подкрепа и сигурност за запазване и подобряване на високото ниво на обслужване. Като се вземат предвид различни култури и традиции, свързани с характеристиките на отделните пазари, ние насърчаваме обмен на информация между хора от 31 страни и подобряване на методите си на работа, чрез взаимно обучение и споделяне на знания.

Името ADI отразява отборния дух, в които работим. Нашите международни споразумения с производителите на части, инструменти и оборудване, използвани за предоставяне на набор от много конкурентни и високо качествени продукти.

Ауто 2000 ООД е член на ADI от април 2010 год. Главната ни цел е да утвърдим Ауто 2000 като водеща компания в дистрибуцията на авточасти за коли в България, възползвайки се от опита и знанията на други европейски компании.
http://www.ad-europe.com/


Основната цел на ADI е да се развият партньорства в цяла Европа с най-добрите производители на части OE и разпространение на техните продукти в съответствие с техните оригинални марки.

Международна Мрежа

От утвърдената си база в Западна и Източна Европа, ADI разшири своята верига на Европейския континент, както и върху други места, като Африка, Централна Азия и Кавказ.

С внимателно отношение към различните култури и традиции в специфичните им търговски обстановки, към момента ADI събира хора от 33 нации, като обменя информация и подобрява техните бизнес методи, позволявайки им да се учат един от друг и да споделят вече придобитите умения.

Близост

„Близост“ е ключовият елемент в бизнес подхода на ADI и неговите партньори: над 500 автомобилни дистрибутори на едро, действащи в над 2500 магазини, осигуряват редовни и навременни доставки до всеки професионален автомобилен монтьор. Дистрибуторите на ADI снабдяват всички местни професионални монтьори с качествени механични, технически и електрически авточасти.

Качествени Части

Опитният екип в централата на AD International, намираща се в белгийския град Кортенберг, координира дейностите на фирмата и свързва международните работни екипи на над 40 фирми представители на ADI.

Наличност и Логистика

Обширните национални дистрибуторни центрове са с обща площ над 200 000 м2. Районният склад е с общ капацитет от 2 200 000 м2. Тези площи предоставят възможност за постоянна наличност и гарантирано високо ниво на обслужване, което професионалните сервизи и монтьори с право очакват.

Партньорите на ADI постоянно инвестират в постигането на отлична логистична ефективност.

Техническа поддръжка: Eure!Car

В крак с покачващото използване на все по-нови технологии в модерните автомобили, ADI създаде своя изключителна програма за развитие и спомагане на техническото обучение и поддръжка: Eure!Car. В рамките на програмата Eure!Car, интернационалните AD организации и техните AD дистрибутори организират обширна поредица от висококачествени технически обучения за професионални монтьори. Eure!Car се подкрепя от водещите производители на авточасти, като по този начин едновременно се подпомагат постоянните усилия на ADI и техните партньорите да повишат нивото на техническа компетентност на монтьорите.