Ауто 2000 ООД е търговска компания за внос и дистрибуция на авточасти, автоаксесоари и консумативи, отличаваща се с професионализъм, добра организация и богата гама на предлаганите продукти и услуги. Основана през 2003 г., компанията се развива интензивно и печели доверието за съвместна работа, както на световноизвестни производители и търговци на авточасти, така и на клиентите в България, превръщайки се в един от лидерите в сектора за страната.

Фирмата разполага с централен склад в гр. Асеновград и още 7 обекта разположени в 4 от най-големите градове в страната- София, Пловдив, Варна, Хасково. Компанията планира зарширяване на нейния обхват чрез откриване на клонове в останалата част от големите български градове, като информация за това ще бъде споделена на уеб сайта. Основно правило в работата с нашите над 1 600 клиенти от цяла България е коректност, високо качество и максимална скорост на услугата, предоставена от добре обучен персонал на фирмата.

В резултат на упорита работа през годините и постигнатите успехи, Ауто 2000 е приета за член на AutoDistribution International (ADI) – едно от най-големите сдружения в бизнеса с авточасти в цял свят. Това, като факт, е висока оценка за фирмата като цяло и предпоставка за израстването и към едно по-високо ниво.

ОСНОВНИ ТОЧКИ НА НАШАТА ПОЛИТИКА

Широка гама с много добра наличност

Квалифициран персонал, предоставящ добри услуги

Бърза и гъвкава доставка до нашите клиенти

Личен контакт с нашите клиенти

НАШАТА ERP СИСТЕМА

Освен това, ние постигнахме изключителен напредък за управление, което не е обичайно за много компании на българския пазар, поради:

  • Предоставяне на нов смисъл, нова оценка и реорганизация на управлението
  • Пълен контрол и правилно управление за вземане на решения
  • По-ефективно време, ресурси и управление на активи на компанията
  • Минимизиране на разходите
  • Максимален ефект на възвръщаемост на инвестициите в изпълнение на ERP система
  • Минимално време за извличане на информация
  • Конкурентоспособност
  • Прилагането на нова система, даваща достъп на клиенти да поръчват онлайн, в реално време да проверява за наличност и достъп до TECDOC данни.